kukkaronkuningatar.jpg

MITÄ MIELTÄ MUUT OVAT OLLEET?

Suosittelen lämpimästi jokaisen naisen perusteokseksi! 
Selosmaa ei tarjoile valmiita ratkaisuja vaan saa sinut ajattelemaan itse, tekemään omat laskelmasi ja pääsemään sinuiksi talouden ja rahan suhteen omilla ehdoillasi. 
Nautin kirjan kielestä, siinä on käsitelty vaikeitakin asioita ymmärrettävästi ja rennolla otteella, jopa ravistellen. Kirjan harjoitukset vievät väkisinkin kaivamaan syvemmältä omaa taloutta sekä ajattelemaan, mitä ja miksi teen siten kuin teen ja löydänkö vaihtoehtojen joukosta jotain sopivampaa. Olenko narri vai kuningatar?
– Anne Teijula, yrittäjä

*          *          *

Voin lämpimästi suositella Kukkaron kuningatarta. Kyseessä on talousopas naisille, mutta kirja ei kuitenkaan ole ensisijaisesti tietokirja. Esimerkiksi informaatiota eri rahastotyypeistä tai vinkkejä ruoanlaitossa säästämiseen ei ole luvassa.

Kirja on enemmänkin valmennus tai treeniohjelma. Se etenee luku luvulta johdonmukaisesti. Joka luvussa on harjoitus, joka rakentuu edellisen luvun sisällön päälle. Lukijan ei tarvitse pelätä lähtötietojaan taloudesta liian huonoiksi, sillä raha käsitetään ennen kaikkea elämän energiaksi.

Valmennus tsemppaa monin keinoin tulemaan tietoisemmaksi omista kulutustottumuksista ja kyseenalaistamaan sekä järkeistämään niitä. Valmennettava ei pääse helpolla: hänen täytyy todella pysähtyä miettimään, miksi elämässään tekee mitäkin niin kuin tekee.
– Veera Saloheimo, toimittaja

*          *          *

 

Sinun mahdollisuutesi

Mitä maksaa päästä kukkaron kuningattareksi?

Kaikkein kallein tapa nousta oman elämänsä ja valtakuntansa valtiattareksi on olla tekemättä mitään. Voit vain odottaa, että joskus pääset siihen asemaan ja että joku antaa sinulle kruunusi.

Tätä odotellessa ei kannata pidätellä hengitystä.

Niin kauan kun et tee tietoista päätöstä ottaa oma taloutesi hallintaan, tulet tuhlaamaan rahan muodossa olevaa elämänenergiaasi merkityksettömiin asioihin ja tavaroihin, jotka kertyvät vain roinana elämääsi. 

Se, ettei sinulla ole mahdollisuuksia selvitä huonoista ajoista tai tarttua elämäsi upeimpiin mahdollisuuksiin, joissa pääsisit todellakin toteuttamaan itseäsi ja arvojasi, tulee kalliiksi. Sekä rahallisesti että myös psyykkisesti ja fyysisesti.

Joten tartu nyt tähän mahdollisuuteen. Tällaista ei Suomessa ole aiemmin ollut tarjolla.

mahdollisuutesi on tässä

Kukkaron kuningatar on kirja, johon on koottu talouden harjoitusohjelma naisille. Reiluun 200 sivuun on pakattu kaikki olennainen, mitä sinun tarvitsee tietää voidaksesi keskittyä oikeisiin asioihin taloudellisen hyvinvointisi kehittämisessä.

Pääset näkemään omaan tulevaisuuteesi ja muokkaamaan sitä sellaiseksi kuin haluat. Tiedät oman rahahistoriasi ja olet tehnyt sovun sen kanssa. Tunnet omat lähtökohtasi ja pääset lähtemään puhtaalta pöydältä kohti valtakuntasi lempeää hallitsemista. Tai tiukkaa kurinpitoa, riippuu sinusta itsestäsi. Saat näköalan tarpeeksi korkealta voidaksesi oikeasti nähdä, mikä on merkityksellistä ja millä puolestaan ei ole elämässäsi oikeaa arvoa.

 

 

Onkohan tämä nyt ihan minulle sopiva?

Jos et halua tehdä mitään etkä satsata tulevaisuuden taloudelliseen hyvinvointiisi, niin tämä ei ehkä sovi sinulle.

Aloitusopasta lukiessasi voi käydä niinkin, että kun tartut tähän ja annat sen imaista sinut mukaansa, huomaat nauttivasi hyödyistä jo saman kuukauden aikana. Tajuat, ettei asia ole vaikeaa, se vaatii vain harjoittelua ja systemaattisen ohjelman.

Kukkaron kuningatar ei ole pelkkä kirja. Kyseessä kokonaisvaltainen valmennus, jossa minä toimin henkilökohtaisena ohjaajanasi tekstin muodossa. Pääset toteuttamaan ohjelmaa täysin omassa rauhassasi.

Ajatteletko, että tämä auttaa vain hyvätuloisia, joilla on jo säästöjäkin kertynyt? Voin luvata, että suurimman avun saavat he, joilla on halu säätää kulutustaan alaspäin ja rakentaa taloudellista turvaa tulevaisuudelle. Kyse ei ole suurista tuloista, vaan omien arvojen mukaisista menoista.

Mietitkö, että pikavippikierteesi tai kertyneet kulutusluottosi estävät sinua tarttumasta tähän mahdollisuuteen? Sinullekin tästä treeniohjelmasta on ihan varmasti hyötyä. Pääset selville vesille siitä, mikä on todellinen taloudellinen tilanteesi ja omat mahdollisuutesi sen korjaamiseksi. Tulet havaitsemaan, että on paljon asioita, mitä voit tehdä taloudellisen hyvinvointisi eteen. Riittää, kun etenet harjoitusohjelman mukaisesti, askel kerrallaan, omaan tahtiin.

Vai tuumaatko, että asiasi ovat vallan hyvin, tienaat sopivasti ja jotain jää säästöönkin? Tämän kirjan avulla vahvistat hyviä tapojasi, jätät taaksesi huonoja tapoja ja täsmennät tavoitteitasi. Saat selville, mihin kaikkeen sinulla olisi mahdollisuus ja voit mahdollisuutesi tiedostamalla päästä tavoitteisiisi nopeammin.